Men roemt wat binnen zijn kennis ligt, en beseft niet dat men afhangt van wat voorbij die kennis ligt.

Zhuangzi

Algemene info en prijzen

Een woordje uitleg

Alle behandelingen zijn bio-energetisch. Het houdt in dat de lichaamseigen energieën worden aangesproken om lichaam en geest weer in balans te brengen. Voor algemene informatie omtrent de verschillende behandelingen kun je hier klikken. Info per behandeling vind je hieronder.

Reconnectieve Healing is een vorm van heling die de energiebanen van het lichaam opnieuw connecteert met de energieën uit het universum. Het werkt met nieuwe frequenties en gaat voorbij aan alle tot nu toe gekende technieken. De effecten van Reconnectieve Healing zijn aangetoond en worden ook wetenschappelijk onderzocht.

Meer info

Reiki voorziet het lichaam op een zeer zachte manier opnieuw van de nodige energie. Het lichaam weet perfect wat het daarmee aan moet. Reiki werkt zeer subtiel maar uiterst efficiënt. Zowel zeer zieke mensen als jonge kinderen met onder andere slaapproblemen hebben baat bij een Reiki-behandeling.

Meer info

De behandeling concentreert zich op het balanceren van de chakra's. Nog voor ziekte zich als dusdanig uit, is er onbalans in de chakra's. Door het probleem hier aan te pakken, wordt ziekte vermeden.

Meer info

Een volledig op jou afgestemde behandeling, die stress en de vele daaraan verbonden lichamelijke kwalen vermindert en zelfs elimineert.

Meer info

Deze behandeling geeft je lichaam meteen een prikkelend en bruisend gevoel: met behulp van de Joya® massageroller worden de meridianen vrijgemaakt en gestimuleerd. Het werkt ontspannend en tegelijk stimulerend.

Meer info

Coaching met als leidraad een wastekening die instant wordt gemaakt, activeert het onderbewuste en brengt je zo op een krachtige manier tot nieuwe inzichten.

Meer info

Prijzen

Behandeling Duur Prijs
Reconnective Healing® ca. 45 minuten, voor- en nagesprek inbegrepen € 70
Healing op maat /
Reiki /
Chakra Healing /
Meridiaanbehandeling
Eerste consult: ca. 75 minuten
met duidingsgesprek voor en na
€ 65
Opvolgconsult: ca. 60 minuten € 65
Opvolgconsult: ca. 90 minuten € 95
Jalka voetverwenbehandeling ca. 30 minuten € 35
Individuele Begeleiding
(Encaustic Art Coaching®)
(optioneel met healing)
Consult 90 minuten:
  • Wastekening
  • Coaching
  • Healing
€ 95
Combinatiebehandeling Duur Prijs
Healing + Jalka ca. 90 minuten € 95

Behandelingen enkel mogelijk na (telefonische) afspraak. Voor afspraken die niet worden nagekomen zonder tijdige telefonische verwittiging (24u vooraf) wordt de prijs van de behandeling aangerekend.