De Wijze waarschuwt mij dat het leven slechts een dauwdruppel is op een lotusblad

R. Tagore

Over mezelf

Mijn naam is Ann Vanhaesebroeck, mijn praktijk vind je in Astene/Deinze, niet ver van Gent. Ik ben mij in de wereld van energie gaan verdiepen, nadat ik aan den lijve had ondervonden dat Ki zich in bepaalde omstandigheden heel manifest gaat tonen. Het werd heel duidelijk dat elke ervaring, van welke strekking ook, alleen maar de weg toont naar meer inzicht in jezelf, en je als mens helpt groeien. Ki bleef sinds toen constant en ononderbroken aanwezig, een signaal om er ook iets mee te doen naar andere mensen toe.

Ik begon mijn opleiding in 2003 met Reiki volgens het Usui System of Natural Healing, later gevolgd door Chakra Healing, Meridianenstudie, Holistic Pulsing en massagemethodes specifiek gericht op het behandelen van de meridianen. In oktober 2011 voltooide ik mijn opleiding bij Dr Eric Pearl tot Reconnective Healing® Therapeut. In juli 2017 behaalde ik bij Close2Nature het certificaat als geregistreerd Encaustic Art Coach®.

Mijn warme dank en liefde gaan uit naar mijn gezin voor de onvoorwaardelijke nooit aflatende steun. Een onmetelijk dank je wel aan mijn mentoren en coaches bij wie ik kennis, inzicht, ondersteuning én vriendschap mocht ervaren. Maar bovenal hartelijk dank je wel aan jullie die mij je vertrouwen, dankbaarheid én liefde schenken en zonder wie Body & Ki niet zou bestaan. Zonder jullie werkt het niet. Jullie zijn mijn licht en leven.