Gastenboek

Vul onderstaand formulier in, als je een reactie wil nalaten.

Je gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Bij het plaatsen van een reactie wordt enkel je voornaam geplaatst, tenzij je 'Anoniem' aanvinkt.

* Verplicht

Hieronder een greep uit wat anderen ervaarden

Dag Ann,
Ik wil je bedanken om mij het duwtje in de rug te geven dat ik nodig had om de sprong te wagen. Ik wil nu snel een einde breien aan het verhaal bij mijn werkgever. Ik ben echt blij om te beseffen dat mijn dagen daar ten einde lopen, zo zal het ook beter gaan om dat werk nog te doen. Ik ben blij dat ik je leren kennen heb en ik mijn leven ten volle kan leven!
Jessica

Ik ben deze morgen opgestaan en voel me heel wat beter.
Morgen nog wat beter en zo....
Dank zij jou.
Knuffel.
Conny

Ann,
Bedankt om mijn verdriet zachter te maken.
Ellen

Ondertussen is mijn schouderpijn zo goed als volledig verdwenen. Hopelijk ben je ondertussen verlost van die vervelende verkoudheid. Draag goed zorg voor jezelf want je bent belangrijk. Met dankbare groeten.
Gerrit

Lieve Ann
Ontzettend bedankt voor de behandeling die je Casper gaf, tot zelfs de juffen merken het verschil en hij wil heeeel graag nog eens terugkomen! Ik zou het fijn vinden als meer mensen jouw behandelingen zouden leren kennen en gebruiken, ook voor hun kinderen. Het zou veel (onnodig) leed uit de wereld kunnen helpen... Dat je praktijk mag groeien en bloeien. Ik vind het fijn om jou ontmoet te hebben - je maakt het verschil! Met liefs, Kim en Casper