Art isn't supposed to look nice, it's supposed to make you feel something.

Rainbow Rowell

Individuele begeleiding vanuit een wastekening: Encaustic Art Coaching ®


"Kunst hoeft niet mooi te zijn, ze moet je iets doen voelen" zegt Rowell, en dat is exact wat Encaustic Art Coaching® doet.

Dit is INDIVIDUELE BEGELEIDING waarbij we als leidraad een zelfgemaakte wastekening gebruiken. Deze tekening zorgt in geen tijd voor connectie met je onderbewuste.

Encaustic Art is schilderen met bijenwas en een klein strijkijzertje, en voor een coachingsessie hoef je helemaal geen ervaring noch talent te hebben. Integendeel zelfs: ik geef je een paar instructies om de tekening te maken, en hoe minder je er verder van af weet hoe gemakkelijker je onderbewuste zich aan jou zal manifesteren. Het is leuk om te doen, en er ontstaat al meteen een herkenning van binnenuit.

Dit is het aanknooppunt voor de coaching, in een gesprek dat je meevoert op zoek naar dat waarover je werkelijk struikelt en wat je weer verder kan helpen.


Encaustic Art Coaching® kan antwoord bieden op allerlei vragen waar je mee zit; het brengt inzicht tot het oplossen van zowel beslommeringen als levensvragen, want het antwoord komt vanuit jezelf.

En wie kan jou nu beter kennen dan JIJ zelf?

Algemene info omtrent behandeling Prijzen